Reed Business Information

Transforming a disused courtyard as part of a new reception hub at the heart of a head office building.

PROJECT:
Quadrant House refurbishment

CLIENT:
Reed Business Information

LOCATION:
London, UK

SECTOR:
|Workplace

As part of a project to improve the quality of Reed’s head office environment we identified the potential of extending the reception into an existing light well and creating an additional multi-purpose space.

The award winning design solution involved the insertion of a tensile canopy to enclose the light-well space. A ‘media wall’ was conceived to display Reed’s digital and printed publications and to visually link the reception and multi-purpose Cafe space.

The work had to be carefully orchestrated to manage logistical and health and safety issues surrounding the movement of 1800 staff who all utilise the reception on a daily basis.

© Copyright 2017 LOM architecture and design Ltd | All rights reserved.

Registered in England and Wales no. 9402876 | Registered office: Global House, 303 Ballards Lane, London N12 8NP

Site design by Shaun Power Design